Nyt job

Vi matcher kandidater med virksomheders behov indenfor engineering. Flere af de stillinger, som vi hjælper med at besætte, annonceres ikke men løses via search. Derfor hører vi gerne fra interesserede kandidater, der er på udkig efter nye jobmuligheder. Ring eller skriv til os, så vi kan afklare, om vi kan bidrage til dit videre karriereforløb.

 

Send dit CV

Du er velkommen til at sende os dit CV på mail info@jaegerkorsholm.dk. Efter modtagelsen af dit CV kontakter vi dig, såfremt der er basis for et interview, hvor vi får en personlig og uddybende snak om dine jobønsker og jobprofil. Vi udleverer kun dit CV til en virksomhed efter aftale med dig, og vi beholder kun dit CV i de situationer, hvor vi indgår en konkret aftale med dig om inddragelse i vores aktive kandidat netværk.

 

Annoncerede stillinger
Er du interesseret i en af de annoncerede stillinger (se stillinger i menuen til venstre), så send os din ansøgning og dit CV på info@jaegerkorsholm.dk eller ring til os på mobil +45 20317574. Vi behandler alle ansøgninger og henvendelser fortroligt.