Jæger Korsholm søger for Gram Equipment A/S maskiningeniører til maskinkonstruktion.
 
Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Med et omfattende globalt netværk af datterselskaber, agenter, salg og servicekontorer og mere end 350 ansatte på verdensplan, leverer Gram Equipment det optimale grundlag for at opfylde forbrugernes krav. Virksomheden er inde i en positiv udvikling og søger nu til videre udvikling af procesanlæg erfarne maskiningeniører til maskinkonstruktion. Værkstedet er placeret lige udenfor kontoret, hvilket giver mulighed for at være hands-on og konkret at følge udviklingen af anlæg.

 
Om jobbet:

Som maskinkonstruktør kommer du til at arbejde med udvikling og konstruktion af avanceret procesudstyr til iscreme industrien på globalt plan. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

  • Designopgaver
  • 3D mekanisk udvikling og konstruktion af maskiner, herunder ny og videreudvikling af Gram Equipments produkter.
  • Konstruktionsberegninger
  • Maskindokumentation iht. lovgivningen – herunder CE mærkning
  • Opfølgning på konstruktioner i samarbejde med produktionen

 
Du kan forvente 20-30 dages rejseaktivitet årligt.
Arbejdssted bliver Kolding fra november 2017, hvor alle aktiviteter i Danmark samles.
 
Om dig:

Du er uddannet maskiningeniør (enten B.Sc. eller M.Sc.). Det er et plus, hvis du har en håndværksmæssig baggrund, og det forventes, at du har min. 3-5 års erfaring fra en lignende stilling. Du har konstruktionsfærdigheder bl.a. med hensyn til fremstillingsteknik, materialekendskab, maskintegning etc. – gerne med erfaring fra fødevareindustrien. Gram Equipment anvender moderne 3D CAD systemer og Navision som administrativt system til lager-, bogholderi- og ordresystem. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Inventor. Du taler og skriver både dansk og engelsk. Koncernsproget er engelsk.
 

Du er innovativ og søger den rigtige og langsigtede løsning. Du arbejder struktureret og bevarer overblikket i arbejdet med mange delopgaver. Gennem din erfaring med projektarbejde, evner du at drive egne opgaver med henblik på optimering af tid og økonomi fra start til slut. Du er proaktiv og dynamisk af natur. Du forstår vigtigheden af samarbejde for at nå gruppens fælles ambitiøse mål, og du bidrager med god energi for at nå dertil. Dine kollegaer anerkender dig for din gode detaljesans, samarbejdsevner og professionalisme.
 
Du kan forvente:

Du tilbydes et job i en succesrig dansk produktionsvirksomhed med behagelig og uformel omgangstone samt en professionel omgangsform. Gram Equipment tilbyder et selvstændigt job og en arbejdsplads, der lægger vægt på professionalisme, udvikling og kunde- såvel som medarbejdertilfredshed. Der tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke inkl. sundhedsordning, der tager udgangspunkt i dine kvalifikationer.
 
Læs mere på www.gram-equipment.com
 
Vi tilstræber at besætte stillingerne hurtigst muligt, hvorfor der ikke er angivet ansøgningsfrist.
 
Kontakt:
Ønsker du at søge en af stillingerne hos Gram Equipment, så send dit CV med resumé til Lars Jæger Korsholm på e-mail ljk@jaegerkorsholm.dk. For flere informationer er du velkommen til at kontakte Lars på telefon 20317574.