På vegne af kunder med beliggenhed i Jylland søger vi ingeniører til udvikling af maskiner og automation.
 
Er du ingeniør eller lignende, og søger du nye udfordringer inden for maskiner og automation, så har du her muligheden for at få et spændende job i en veletableret og innovativ virksomhed, der giver dig indflydelse og ansvar.
 
Om jobbet:

Du kommer til at arbejde med en af følgende 3 funktioner:
 
1. Maskiner:
Maskinkonstruktion med mekanisk udvikling og konstruktion i 3D CAD.
 
2. Automation:
Softwareudvikling med programmering af PLC, HMI, servo løsninger og robotter eller integration til IT administrative systemer.
 
3. Teamledelse:
Ud over din faglige medvirken til udvikling af maskiner eller automation får du rollen som spillende træner for dit team, herunder ansvar for koordinering og sparring i dit team, så projekterne når sikkert i mål på løsning, økonomi og tid.
 
Om dig:

Du er uddannet maskiningeniør, el-ingeniør eller lignende. Har du yderligere en håndværksmæssig baggrund med erfaring fra maskinindustrien, er det et plus.
 
Du er en erfaren ingeniør, der arbejder engageret, innovativ og struktureret. Du har allerede erfaring med projekter og kender forløbet fra definition, specifikation, konstruktion eller programmering til test, dokumentation og indkøring.
 
Det forventes, at du taler og skriver dansk og engelsk.
 
Læs mere på www.jaegerkorsholm.dk
 
JÆGER KORSHOLM er et rekrutteringsbureau, der specialiserer sig i headhunting og rekruttering til specialist- og lederfunktioner inden for ingeniør, teknologi og teknik.
 
Kontakt:

Er du interesseret i nyt job, så send dit CV til Lars Jæger Korsholm på email ljk@jaegerkorsholm.dk. For flere informationer er du velkommen til at kontakte Lars på mobil 20317574.