Headhunting og rekruttering | ingeniører og tekniske specialister

Vi er en fagstærk partner, når det drejer sig om headhunting og rekruttering af ingeniører, specialister og ledere til teknologi- og produktionsvirksomheder. Vores erfaringskombination  indenfor det tekniske og kommercielle område betyder, at vi forstår de arbejdsgange og processer, som gør sig gældende i virksomhederne, og at vi kan tage dialogen med både arbejdsgivere og kandidater omkring teknisk relaterede jobprofiler og kompetencekrav.

 

Det rigtige match

For os er det afgørende at finde det optimale match til de stillinger, vi hjælper med at besætte. Ved hjælp af mange års erfaring, et højt fagligt niveau og indsigt i anvendelsen af professionelle værktøjer, kan vi være med til at identificere og afdække matchet imellem jobkrav og personprofil og skabe større sikkerhed for det rigtige kandidatvalg.

 

Effektive search processer

Vi opererer med effektive og dynamiske search processer, der er udviklet til at finde markedets bedste match. Dette suppleret med et stort og relevant netværk gør os i stand til at bringe de rette kandidater i spil til aktuelle ledige jobs. Vi arbejder med et internationalt set-up, der betyder, at vi også løser cross-border opgaver.

 

Fleksibelt samarbejde

I forbindelse med rekrutteringsforløbet skruer vi gerne op eller ned for vores assistance alt efter behovet i jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at I får den bedste løsning til lavest mulige omkostninger. Samarbejdet kan defineres i en samarbejdsaftale med forskellige modeller, som vælges fra gang til gang.

 

Thomas International (DISC)

Vi er certificeret i flere personprofil analyse værktøjer og anvender personprofilværktøjet PPA fra Thomas International som supplerende støtte- og dialogværktøj i rekrutteringsprocessen.